HOME | INSCRIERI UNITATE CAZARE | AJUTOR | CONTACT | DESPRE NOI |

Intrebari si raspunsuri...

  SPEAK TO OUR TRAVEL EXPERTS : +4021.319.32.23
Oferta personalizata
Cauta oferte
Nume unitate
Tara
Data plecarii Click pentru a alege data plecarii
Numar stele stele
Tip masa
Tip camera
Pret minim €
Pret maxim €
Nume unitate
Tara
Transport
Data plecarii Click pentru a alege data plecarii
Numar stele stele
Tip masa
Tip camera
Pret minim €
Pret maxim €
Nume
Tara
Transport
Data plecarii Click pentru a alege data plecarii
Pret minim €
Pret maxim €
Curs valutar
02-Noiembrie-2016
Euro = 4.5056 lei
Dolar = 4.0954 lei
Utile si divertisment

INTREBARI FRECVENTE
1. Cum gasesc cel mai bun pret pentru o destinatie?
Foarte simplu, accesati una din sectiunile " Last Minute" sau " Early Booking" unde veti gasi ofertele cu cele ,mai avantajoase preturi pentru vacantele dumneavoastra.
 
2. Cum pot vedea ofertelele de 8 Martie,1Mai, Paste, Craciun sau Revelion?
In functie de sarbatoari in stanga site-ului veti gasi bannere pentru acestea. Apasand unul din bannere, spre exemplu bannerul "1 Mai ", veti fi directionat direct la pagina cu ofertele de 1 Mai.
 
3. Cum fac o rezervare online?
La hotelul dorit dati click pe butonul "Lista de tarife".
Din lista de tarife afisate, alegeti cea mai potrivita varianta pentru dumneavoastra, apoi apasati butonul REZERVA. In acel moment rezervarea dumneavoastra este procesata, si vi se vor cere datele personale impreuna cu alte date suplimentare necesare pentru finalizarea rezervarii.
Ulterior, veti fi contactat telefonic sau prin e-mail de catre agentul Avis Travel, care va confirma cu dumneavoastra inca o data datele calatoriei si va efectua rezervarea finala.
In cazul in care operatorul Avis Travel nu va putea lua legatura cu dumneavoastra prin e-mail sau telefon, rezervarea dumneavoastra va fi anulata.
 
 
4. Cum platesc?
Principala metoda de plata este plata cash la biroul nostru sau in conturile noastre la orice sucursala Banca Romaneasca, sau prin transfer bancar de la orice alta banca. Conform legislatiei din Romania, platile care depasesc valoarea de 5.000 lei nu se pot incasa cash ci trebuie facute prin banca, prin ordin de plata.

Conturile noastre sunt:
Banca Romaneasca
Cont LEI - RO16 BRMA 0810 0279 0620 0000
Cont EURO - RO51 BRMA 0810 0279 0629 5400

Pentru plata in lei cursul va fi BNR PLUS 2%.
 
5. Cum primesc Voucherul?
Voucherele se pot ridica de la sediul agentiei noastre sau se expediaza gratuit prin posta pe teritoriul Romaniei , imediat dupa confirmarea platii.

In cazul in care voucherul permite, acesta se poate emite electronic, pe adresa dumneavoastra de e-mail. Cazarea la hotelul dorit facandu-se pe baza actului de identitate sau Pasaportului si al Voucherului.

 
6. Cum rezerv un bilet de avion?
Accesati sectiunea " Bilete de Avion" din meniul de pe partea dreapta a site-ului Avis Travel si completati formularul de bilete de avion si in cel mai scurt timp veti fi contactat de unul dintre agentii nostri si vi se vor cere datele personale: numele complet, seria pasaportului, adresa de e-mail si numarul de telefon pentru finalizarea rezervarii.

 
7. Sunt din strainatate. Cum cumpar bilete de avion sau cum rezerv o vacanta pentru rudele din Romania?

Daca locuiti in afara Romaniei si doriti sa cumparati bilete de avion sau sa rezervati o vacanta pentru rudele sau cunostintele din Romania, acest lucru este posibil intr-un mod foarte comod pentru ambele parti. Dumneavoastra puteti alege vacanta sau puteti trimite o cerere pentru bilete de avion, iar plata o veti face in contul nostru bancar in EURO.
Dupa ce primim confirmarea platii de la dumneavoastra, in maxim 24 de ore rudele dumneavoastra vor putea sa-si ridice voucherele sau biletele de avion de la sediul agentiei noastre sau le vor prin posta ori format electronic daca este posibil.
Un caz special este cel al companiei British Airways care are ca mod implicit emiterea biletelor electronice, numai la cerere si contra cost se pot emite bilete de hartie.
 
8. Cum imi inscriu unitatea de cazare?
In partea dreapta a site-ului www.avistravel.ro se regasesc doua butoane: " Inscrie unitatea ta", unde va puteti adauga unitatea dumneavoastra de cazare, dupa ce cititi regulamentul si completati datele unitatii dumneavoastra de cazare; si butonul " Login Unitati de cazare" unde va puteti adauga si gestiona ofertele de cazare.

 
9. Ce se intampla cu contractul atasat dupa ce imi inscriu unitatea de cazare?
Dupa ce ati atasat contractul cadru de Prestari Servicii, il veti primi prin posta semnat si stampilat de conducerea Avis Travel.

 
10. Ce fac daca nu vad " Codul de Securitate" ?
Daca in momentul in care doriti sa va adaugati unitatea de cazare, codul de securitate din josul paginii nu este lizibil , puteti genera alt cod apasand butonul de langa codul de securitate.
 
Calendar evenimente
Februarie 2024
  D L Ma Mi J V S  
  1 2 3
  4 5 6 7 8 9 10
  11 12 13 14 15 16 17
  18 19 20 21 22 23 24
  25 26 27 28 29
 
Oferte turistice
Newsletter
Completati numele si adresa de email pentru a primi cele mai bune oferte pe email!
Diverse
Protectia consumatorilor
Parteneriate

HOME | INSCRIERI UNITATE CAZARE | AJUTOR | CONTACT | DESPRE NOI | SUGESTII | CARIERE | PARTENERI |
Copyright Avis Travel 2024