HOME | INSCRIERI UNITATE CAZARE | AJUTOR | CONTACT | DESPRE NOI |

Transport Tulcea,Transport Tulcea Tulcea, Transport/Drumuri Transport Tulcea,

  SPEAK TO OUR TRAVEL EXPERTS : +4021.319.32.23
Oferta personalizata
Cauta oferte
Nume unitate
Tara
Data plecarii Click pentru a alege data plecarii
Numar stele stele
Tip masa
Tip camera
Pret minim €
Pret maxim €
Nume unitate
Tara
Transport
Data plecarii Click pentru a alege data plecarii
Numar stele stele
Tip masa
Tip camera
Pret minim €
Pret maxim €
Nume
Tara
Transport
Data plecarii Click pentru a alege data plecarii
Pret minim €
Pret maxim €
Curs valutar
02-Noiembrie-2016
Euro = 4.5056 lei
Dolar = 4.0954 lei
Utile si divertisment


Transport Tulcea

Transport aerian

Aeroportul ”Delta Dunarii”  Tulcea este situat la 3 Km. Sud fata de localitatea Cataloi si la 15 Km. fata de Municipiul Tulcea.

R.A.Aeroportul Delta Dunarii Tulcea
Sos. Tulcea Constanta Km. 15
Oficiul Postal nr. 1, C.P. NR. 76
Tulcea , Romania
Tel. 00 40 240 512910 ; 00 40 240 513552
Fax. 00 40 240 511040
E-mail:
aeroport@x3m.ro
office@aeroportul-tulcea.ro

In apropiere de Tulcea (in localitatea Mihail Kogalniceanu, soseaua Tulcea-Constanta, kilometrul 15) se afla un aeroport de unde se efectueaza curse catre Bucuresti.

Transport intern

Orasul Tulcea are o retea de transport in comun cu autobuze, exploatata de S.C. Transport Public S.A.( Strada Prelungirea Taberei nr. 7). Principala linie de autobuz este linia 1, ce leaga Liceul A. Saligny de Cartierul Neptun (cu varianta 1b Liceul A. Saligny – ANL), insa exista mai multe linii de autobuz ce acopera aproape tot orasul. Deasemenea, operatorul de transport local efectueaza si transport spre localitatile Babadag, Nalbant, Iazurile, Nufaru, Visterna si Zebil. Pretul unui bilet urban cu 2 calatorii este de 3 RON, fiind folosita autotaxarea.

Transportul naval de pasageri – asigura curse zilnice pentru pasageri pe cele 3 brate ale Dunarii: Chilia, Sf. Gheorghe, Sulina. Principalele porturi pe raza municipiului Tulcea sunt : portul IAMC, portul industrial, portul comercial, portul de pasageri. Dati click aici pentru harta porturilor.

Transportul feroviar – dispune de o gara de calatori si o gara de marfuri. Gara de calatori asigura 2 curse zilnice pe ruta Tulcea-Bucuresti si retur si 4 curse zilnice pe ruta Tulcea-Constanta si retur. Prin gara de marfuri se deruleaza transportul de materii prime si marfuri catre si dinspre toate zonele tarii.

Transportul rutier - este asigurat catre toate localitatile de pe uscat din judet. Legatura in afara judetului se realizeaza prin curse zilnice Tulcea-Bucuresti, Tulcea-Constanta, Tulcea-Galati, Tulcea-Braila si retur.

Taxi Tulcea

Taxi Alfa – 0240.941

Taxi Athoss – 0240.520.111

Taxi Uno – 0240.942

Cum ajungem in Tulcea:

Bucuresti (DN2) – Hârsova (DN22A) – Tulcea

Galati (DN2B) – Braila (DN22) – Tulcea

Constanta (DN22) – Tulcea

 

Acces in Delta Dunarii

AUTO: se poate ajunge pe malul canalului Sf. Gheorghe pana la Murighiol. Trebuie sa remarcam faptul ca dpdv tehnic Tulcea si Mahmudia nu sunt parte a “rezervatiei” deci nu trebuie platita acea taxa de acces (pe care oricum nimeni nu o plateste)

Exista un numar de bacuri / platforme cu care poti transporta masina in aproape orice locatie din Delta insa sentimentul meu e ca nu exista curse regulate si nici tarife fixe.

TREN: aceeasi situatie persista de zeci de ani, linia 804 cu terminus la Tulcea

NAVAL: principalul operator de transport este Navrom. Mai exista cel putin 2 operatori privati (InterService SRL si Basnavtur SRL) care opereaza curse pe una sau pe ambele rute principale, Tulcea-Sulina si Tulcea-Sf. Gheorghe.

Traseele acoperite sunt:

NAVROM:

TULCEA-Ceatalchioi-Plaur-Pardina-Tatanir-Chilia Veche-PERIPRAVA
TULCEA-Partizani-Maliuc-Gorgova-Crisan-SULINA
TULCEA-Balteni de Jos-Mahmudia-SF.GHEORGHE
CRISAN-MILA 23
CRISAN-CARAORMAN

Tarifele sunt diferentiate in functie de destinatie / nava / pasager (locuitorii Deltei au tarife speciale). 

Se folosesc 2 tipuri de nave, “nava clasica”  si “nava catamaran” (nava rapida cu 2 flotoare). Din pacate din cauza limitarilor de viteza pe anumite sectiuni ale canalelor termenul “rapid” nu inseamna “mult mai rapid” in ce priveste timpul de parcurgere a unei distante gen Tulcea-Sulina (-3h10m vs. -4h30m).

BASNAVTUR SRL:

TULCEA-Crisan-SULINA

Tarifele sunt de asemenea diferentiate in functie de pasager: 45 ron / 35 ron – locuitorii Deltei. De remarcat ca nu sunt diferentiate in functie de destinatie, practic te costa la fel pana la Crisan ca si pana la Sulina.

Compania are 2 nave, “Sfanta Maria” si “Sfantul Gheorghe”, ambele de tip hydrofoil, design care le excepteaza de la restrictiile de viteza pe canale, dat fiind ca nu genereaza valuri de o amploare care sa poata afecta malurile sau celelalte barci. Viteza mai mare se traduce in parcurgerea distantei Tulcea-Sulina in numai 1h30m!

Tinand cont de capacitatea mica a navelor si de gradul de solicitare mare din sezon, compania recomanda efectuarea rezervarii locurilor in avans. 

INTERSERVICE SRL:

TULCEA-Crisan-SULINA
TULCEA-Mahmudia-SF.GHEORGHE

Compania are de asemenea 2 nave tip hydrofoil, “Capitan V. Zagorodico” si “Olecsii Stahorski”. De asemenea se recomanda rezervarea locurilor in avans, mai ales in sezon. Tarifele sunt similare cu ale concurentului direct.

Calendar evenimente
Iulie 2018
  D L Ma Mi J V S  
  1 2 3 4 5 6 7
  8 9 10 11 12 13 14
  15 16 17 18 19 20 21
  22 23 24 25 26 27 28
  29 30 31
 
Tulcea
Despre TulceaDespre Tulcea
Poze Tulcea Poze Tulcea
Atractii turistice Tulcea Atractii turistice
Informatii utile Tulcea Informatii utile
Oferte turistice
Newsletter
Completati numele si adresa de email pentru a primi cele mai bune oferte pe email!
Diverse
Protectia consumatorilor
Parteneriate

HOME | INSCRIERI UNITATE CAZARE | AJUTOR | CONTACT | DESPRE NOI | SUGESTII | CARIERE | PARTENERI |
Copyright Avis Travel 2018