HOME | INSCRIERI UNITATE CAZARE | AJUTOR | CONTACT | DESPRE NOI |

Gradina Zoologica Timisoara,Gradina Zoologica Timisoara Timisoara, Gradini Zoologice Gradina Zoologica Timisoara..

  SPEAK TO OUR TRAVEL EXPERTS : +4021.319.32.23
Oferta personalizata
Cauta oferte
Nume unitate
Tara
Data plecarii Click pentru a alege data plecarii
Numar stele stele
Tip masa
Tip camera
Pret minim €
Pret maxim €
Nume unitate
Tara
Transport
Data plecarii Click pentru a alege data plecarii
Numar stele stele
Tip masa
Tip camera
Pret minim €
Pret maxim €
Nume
Tara
Transport
Data plecarii Click pentru a alege data plecarii
Pret minim €
Pret maxim €
Curs valutar
02-Noiembrie-2016
Euro = 4.5056 lei
Dolar = 4.0954 lei
Utile si divertisment
Despre Gradina Zoologica Timisoara
Gradina Zoologica a Municipiului Timisoara, a fost redeschisa pentru public dupa o perioada de timp, in care au fost realizate numeroase lucrari de investitii pentru amenajarea si crearea de habitate care sa asigure conditii de bunastare a animalelor salbatice aflate in captivitate.

Initial si-a deschis portile in anul 1986, atunci adapostea aproximativ 30 de specii, majoritatea speciilor proveneau din fauna tarii.

De la deschidere si pana la finele lui octombrie 2005, a fost administrata de catre Regia Autonoma Horticultura, transformata ulterior in societate comerciala. Modul de intretinere al acestui obiectiv se putea constata cu ochiul liber.

Pentru a remedia aceasta situatie, incepand cu anul 2002, Primaria Municipiului Timisoara a obtinut titlul de proprietate asupra terenului, pe care se afla amplasata gradina Zoo, iar apoi, in anul 2003, in calitate de proprietar a 6,34 hectar, a inceput realizarea Studiul de Fezabilitate pentru reamenajare.

Pana in anul 2002, lucrurile nu au decurs tocmai bine la Gradina Zoologica, principalul motiv fiind, situatia juridica ne clara a terenului, ceea ce a facut imposibila alocarea de fonduri pentru investitii, in anul 2003.

In cursul anului 2004, ca urmare a vizitei facute la Gradina Zoologica din Szeged, Primaria Municipiului Timisoara a realizat Studiul de fezabilitate, iar in toamna anului 2004 a fost inchisa publicului, pentru demararea lucrarilor de reamenajare.

In anul 2006, lucrarile de investitii au continuat cu amenajarea de alei, parcaje, canale - podete, sistematizare pe verticala, drenaj pentru adapostul cerbilor si constructie adapost pentru ursi. Am devenit membri ai Federatiei Gradinilor Zoologice si Acvariilor Publice ceea ce ne permite colaborarea cu alte zoo-uri din tara si membrii ai EAZA.

In anul 2007, au fost finalizate lucrarile la habitatele pentru emu, guanako, maimute capuchin, canguri pitici, struti, pasari de apa si konder-zoo.

Gradina Zoologica a fost redeschisa pentru public la 1 iunie 2007, Ziua Internationala a Copiilor, dupa o perioada de timp in care lucrarile de investitii pentru amenajarea si crearea de habitate care sa asigure conditii de bunastare pentru animalele salbatice aflate in captivitate au fost finalizate.

Warning: imagejpeg(uploads/thumbs/tn_15769_Gradina Zoologica.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/activspo/public_html/avistravel.ro/thumb.php on line 104

Warning: getimagesize(uploads/thumbs/tn_15769_Gradina Zoologica.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/activspo/public_html/avistravel.ro/ini.php on line 49

Warning: Division by zero in /home/activspo/public_html/avistravel.ro/ini.php on line 52

Warning: getimagesize(uploads/thumbs/tn_15769_Gradina Zoologica.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/activspo/public_html/avistravel.ro/ini.php on line 61

Warning: Division by zero in /home/activspo/public_html/avistravel.ro/ini.php on line 64

Warning: imagejpeg(uploads/thumbs/tn_15770_Gradina Zoologica1.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/activspo/public_html/avistravel.ro/thumb.php on line 104

Warning: getimagesize(uploads/thumbs/tn_15770_Gradina Zoologica1.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/activspo/public_html/avistravel.ro/ini.php on line 49

Warning: Division by zero in /home/activspo/public_html/avistravel.ro/ini.php on line 52

Warning: getimagesize(uploads/thumbs/tn_15770_Gradina Zoologica1.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/activspo/public_html/avistravel.ro/ini.php on line 61

Warning: Division by zero in /home/activspo/public_html/avistravel.ro/ini.php on line 64
Calendar evenimente
Decembrie 2018
  D L Ma Mi J V S  
  1
  2 3 4 5 6 7 8
  9 10 11 12 13 14 15
  16 17 18 19 20 21 22
  23 24 25 26 27 28 29
  30 31
Romania
Poze Romania Poze Romania
Atractii turistice Romania Atractii turistice
Informatii utile Romania Informatii utile
Oferte turistice
Newsletter
Completati numele si adresa de email pentru a primi cele mai bune oferte pe email!
Diverse
Protectia consumatorilor
Parteneriate

HOME | INSCRIERI UNITATE CAZARE | AJUTOR | CONTACT | DESPRE NOI | SUGESTII | CARIERE | PARTENERI |
Copyright Avis Travel 2018