HOME | INSCRIERI UNITATE CAZARE | AJUTOR | CONTACT | DESPRE NOI |

Crama Dobrogeana,Crama Dobrogeana Macin, Crame Crama Dobrogeana..

  SPEAK TO OUR TRAVEL EXPERTS : +4021.319.32.23
Oferta personalizata
Cauta oferte
Nume unitate
Tara
Data plecarii Click pentru a alege data plecarii
Numar stele stele
Tip masa
Tip camera
Pret minim €
Pret maxim €
Nume unitate
Tara
Transport
Data plecarii Click pentru a alege data plecarii
Numar stele stele
Tip masa
Tip camera
Pret minim €
Pret maxim €
Nume
Tara
Transport
Data plecarii Click pentru a alege data plecarii
Pret minim €
Pret maxim €
Curs valutar
02-Noiembrie-2016
Euro = 4.5056 lei
Dolar = 4.0954 lei
Utile si divertisment
Despre Crama Dobrogeana
 In Podgoria Sarica Niculitel, la fiecare pas, incotro te intorci, sunt locuri bune pentu vii. Relieful regiunii, format dintr-o succesiune de coline si terenuri plane, larg invalurat, nu ridica probleme pentu viticultura; lumina si caldura sunt peste tot din belsug; solul are o buna structura si fertilitate si contine toate elementele chimice de care vita de vie are nevoie. Apa din precipitatii nu este catusi de putin in prisos, fapt care constitute o buna premisa pentru obtinerea unor vinuri de inalta calitate.

Nu este de mirare ca, dispunand de astfel de conditii, Vinurile de Macin, produse de ALCOVIN, si-au dobandit o reputatie aparte, ajungand in prezent sa ocupe un loc de prima importanta, atat pe plan intern, dar mai ales pe plan extern.

Alcovin din localitatea Macin, judetul Tulcea, str.Viticultori nr. 2, va invita la o degustare profesionala de vinuri specifice Podgoriei „Sarica Niculitel”. Firma detine 200 de hectare de vita de vie, situate intre doua arii protejate: Parcul National Muntii Macinului si Rezervatia Silvica Dealul Chervant.

Pe parcursul degustarii se vor obtine suficiente cunostinte referitoare la: servirea vinurilor ( ordinea servirii, temperatura de servire, etc.), identificarea soiurile de vin, alegerea vinului potrivit felului de mancare pe care-l consumati, diferentierea vinurilor in functie de insusirile si tipicitatea acestora;

 Doua sali de degustare, are ALCOVIN: Pivnita lui Terente si Crama Dobrogeana.

Crama Dobrogeana a gazduit prima degustare la sfarsitul anului 2008 si de atunci, a devenit principalul loc de desfasurare a degustarilor organizate de firma. Aceasta sala are o capacitate de 50 de persoane.

Structura degustarii de vinuri poate fi personalizata de catre turisti. Degustarea standard, implica prezentarea a sase (6) sortimente de vinuri, cu denumire de origine controlata Podgoria Sarica Niculitel - Vinuri de Macin. Pe timpul degustarii se vor servi : mar, cascaval, paine ( exact cum se serveste de obicei, in timpul unei degustari de vinuri ). Apoi daca turistul doreste, se poate stabili un meniu, pe care sa-l serveasca in timpul degustarii, cum este cazul bufetului suedez, sau dupa degustare. In cazul meniului care se serveste dupa degustare, propunem unul dintre urmatoarele: ciorba de vacuta; friptura de porc, cu garnitura si salata de sezon; tochitura taraneasca, cu mamaliguta si branza, saramura din piept de pasare, cu mamaliguta, bors de peste, peste file dar si placinta dobrogeana, la cuptor pe lemne. Pe langa aceste meniuri au aparut si cerinte speciale, precum cea de 1 Decembrie, respectiv, fasole cu ciolan afumat.
Calendar evenimente
Iulie 2018
  D L Ma Mi J V S  
  1 2 3 4 5 6 7
  8 9 10 11 12 13 14
  15 16 17 18 19 20 21
  22 23 24 25 26 27 28
  29 30 31
 
Romania
Poze Romania Poze Romania
Atractii turistice Romania Atractii turistice
Informatii utile Romania Informatii utile
Oferte turistice
Newsletter
Completati numele si adresa de email pentru a primi cele mai bune oferte pe email!
Diverse
Protectia consumatorilor
Parteneriate

HOME | INSCRIERI UNITATE CAZARE | AJUTOR | CONTACT | DESPRE NOI | SUGESTII | CARIERE | PARTENERI |
Copyright Avis Travel 2018